موضوع مورد نظرتان را جست و جو کنید:
حتما تا به حال بارها اسم نرم افزار متلب و توصیف قابلیت های فراوان آن به گوشتان خورده است. در این مقاله قصد داریم به زبان ساده، یک معرفی کاربردی از متلب داشته باشیم. با توجه به اینکه شما به عنوان مخاطب این مقاله، احتمالا یک «تازه وارد» به دنیای متلب هستید (و یا شاید هنوز وارد هم نشده باشید!) سعی کرده ایم مطالب را به زبان بسیار ساده و پایه ای و در عین حال کاربردی و کامل مطرح کنیم. متن کامل این آموزش را از اینجا مطالعه کنید …
در همه زبان های برنامه نویسی و نرم افزارهایی که بر اساس این زبان ها کار می کنند، یکی از بحث های مقدماتی، نوع داده هاست. انواع داده های منطقی، عددی، کاراکتری و … . متن کامل این آموزش را از اینجا مطالعه کنید …
داده های عددی همانطور که از اسمشان هم پیداست، به اعداد مرتبط می شوند و هرجا عددی باشد که بتوانیم روی آن محاسبات ریاضی انجام دهیم، با یک داده عددی طرف هستیم. داده های اعدادی به دو نوع اعداد صحیح و اعداد اعشاری تقسیم می شوند. متن کامل این آموزش را در اینجا بخوانید …
در این آموزش وارد محیط متلب را می شویم و مهم ترین نکات مربوط به آن را مرور می کنیم. برای تسلط خوب بر یک نرم افزار، شناخت محیط آن اهمیت بالایی دارد. پس این قسمت را با دقت دنبال کنید. متن کامل این آموزش را در اینجا بخوانید …
در این آموزش ابتدا به این می پردازیم که با وجود این همه سایت آموزشی و سایر منابع چرا به help در متلب نیاز پیدا می کنیم.بعد از آن ساختار کلی و نحوه استفاده از help متلب را بررسی می کنیم. پس از آن هم به این می پردازیم که چگونه می توانیم یک دستور یا تابع دلخواه را در help متلب پیدا کنیم. متن کامل این آموزش را در اینجا بخوانید …
در این مقاله قصد داریم به صورت مختصر، مفید و کاربردی و با زبان ساده به این پرسش پاسخ دهیم که از بین متلب و پایتون، هر کدام برای چه کاربردهایی مفیدتر هستند و به صورت کلی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند. متن کامل این آموزش را در اینجا بخوانید …